Meer dan afvallen en dieet
Bel ons: 0299-606143

BIAmed Maaltijdvervangers

Het aantal mensen met overgewicht en obesitas in Nederland groeit nog steeds. Een stijgend gewicht wordt vaak veroorzaakt door een te hoge energie-inname. Er komt meer energie het lichaam binnen dan er uit gaat en het gedeelte wat hiervan overblijft wordt als vet in het lichaam opgeslagen en zorgt ervoor dat het vetpercentage en uw gewicht op de weegschaal zal stijgen.

U zal ongetwijfeld weten dat overgewicht slecht is voor de gezondheid. Naast de effecten van overgewicht op korte termijn zoals: een slechte lichamelijke conditie, pijn in de gewrichten, rugpijn en kortademigheid loopt u ook meer risico op het ontwikkelen van: suikerziekte (diabetes), een hoge bloeddruk, een hoog cholesterolgehalte, gewrichtsklachten, galstenen en zelfs bepaalde soorten kanker.

Het risico op gezondheidsschade vermindert al bij enkele kilo’s gewichtsverlies. Goed dus om dit te voorkomen en voor een gezonder gewicht te gaan!!

Om het vetpercentage en dus ook het gewicht te laten dalen is het nodig de energiebalans de andere kant op te laten bewegen. Zorg dat er minder energie binnenkomt dan er uit gaat en het vetpercentage en gewicht zal afnemen.

Nu zult u denken; dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Niet voor iedereen is het even makkelijk om deze energiebalans om te zetten. Er zijn mensen die een lage energiebehoefte hebben en daardoor langzaam afvallen.

In dit geval kan het BIAmed-programma uitkomst bieden. Het BIAmed-programma bestaat uit 1 à 2 x daags een maaltijdvervanger en daarnaast één gewone warme-maaltijd of broodmaaltijd per dag. Door een optimale energie-inname zorgen we ervoor dat u geen spiermassa verliest maar vet. Hierdoor voorkomt u het jojo-effect.

BIAmed_Logo_NWWanneer u wilt starten met het BIAmed-programma is het van groot belang dit onder professionele begeleiding te doen zodat u na het afvallen leert hoe u op gewicht kunt blijven.

De diëtist maakt na het afvallen een voedingsadvies aangepast op uw wensen en voorkeuren voor u om te zorgen dat u uw nieuwe gewicht zal behouden. De begeleiding zal niet stoppen na het behalen van uw gewicht, de weg erna is minstens zo belangrijk!

Het gebruik van BIAmed producten wordt niet vergoed. De BIAmed producten kunt u bij ons kopen, deze zijn niet in de winkel te verkrijgen. De consulten bij de diëtist worden wel vergoed, zie hiervoor vergoeding en tarieven.

Prijslijst BIAmed producten:

 Product Prijs per stuk
 BIAstart, maaltijdvervanger voor eerste 2 weken € 45,-
 BIAnorm, maaltijdvervanger voor 2 weken € 37,-
 BIAplus, 14 zakjes met smaakconcentraat € 5,-
 BIAreep, maaltijdvervangende reep € 1,95
 BIAsjeek, schudbeker € 6,50
 Kijk op Calorieën en Joules, tabellenboekje € 9,95

klik op deze link om een kijkje te nemen in onze webwinkel.

Kijkt u voor meer informatie over het BIAmed-programma eens op www.biamed.com.

Contact

Oasestraat 75
1448NR Purmerend
Telefoon: 0653191051
Website: http://dietistenpraktijkwaterland.nl
E-mail: info@dietistenpraktijkwaterland.nl