Meer dan afvallen en dieet
Bel ons: 0299-606143

Diëtist Purmerend

           Persoonlijk advies, een advies op maat!

ScaleEr is inspanning, motivatie en tijd nodig om uw eetpatroon en leefstijl blijvend te veranderen. We doen dit stap voor stap. Door rekening te houden met uw voorkeur, gewoontes en levensstijl zorgen we ervoor dat uw nieuwe eetpatroon en leefstijl blijvend is.

Belangrijk hierbij is professionele begeleiding zodat u voor de laatste keer deze weg hoeft te bewandelen.

Voor het eerste gesprek, de intake nemen we 60 minuten de tijd. Tijdens dit gesprek bekijken we samen naar uw motivatie, wat uw doelen zijn en op welke manier we deze kunnen bereiken. Ook zullen we verschillende metingen uitvoeren om de lengte, het gewicht en de lichaamssamenstelling (hoeveelheid vet, spier en water in het lichaam) te bepalen. Na dit consult krijgt u indien gewenst een persoonlijk voedingsadvies aangepast op uw bestaande eet- en leefpatroon.

Tijdens de vervolgconsulten die 15 of 30 minuten zullen duren kijken we naar het plan van aanpak, wat gaat goed, waar ligt de komende tijd de aandacht en meten we opnieuw het gewicht en de lichaamssamenstelling zodat we alle veranderingen die uw nieuwe eetpatroon en leefstijl met zich meebrengt duidelijk kunnen zien. Indien nodig maken we aanpassingen in het voedingsadvies zodat we het optimale resultaat zullen behalen.

Contact

Oasestraat 75
1448NR Purmerend
Telefoon: 0653191051
Website: http://dietistenpraktijkwaterland.nl
E-mail: info@dietistenpraktijkwaterland.nl