Meer dan afvallen en dieet
Bel ons: 0299-606143

De Diëtist

Hallo, ik ben Monique Dekker

Voordat ik begon aan de opleiding Voeding en Dietetiek heb ik mijn diploma als apothekersassistent behaald. Tijdens deze opleiding werd mij al snel duidelijk dat ik het onderwerp voeding en gezondheid erg interessant vond. De keuze was voor mij dan ook snel gemaakt om na het behalen van mijn diploma te starten met de HBO-opleiding Voeding en Dietetiek.

In 2007 heb ik mijn diploma als diëtist behaald met de afstudeerscriptie ‘Het Sonja Bakker dieet onder de loep’. Na het behalen van mijn diploma heb ik met veel plezier als diëtist binnen een voedingsadviesbureau in Hilversum gewerkt. In 2010 heb ik de stap genomen om mijn eigen diëtistenpraktijk in Purmerend te starten. Mijn kennis up to date houden vind ik erg belangrijk, daarom volg ik regelmatig bijscholingen en Post-HBO studies zoals recent op het gebied van de Vrouw & Voeding en Emotie-eten.

Zelf vind ik een gezonde leefstijl erg belangrijk. Je kunt de uitdagingen van alledag veel beter aan als je fit bent en lekker in je vel zit. Uit ervaring weet ik ook dat het in bepaalde situaties niet altijd even makkelijk en vanzelfsprekend is om verantwoorde keuzes te maken. Met het drukke gezinsleven en andere gezelligheid probeer ook ik hier een goede balans tussen te vinden.


Contact

Oasestraat 75
1448NR Purmerend
Telefoon: 0653191051
Website: http://dietistenpraktijkwaterland.nl
E-mail: info@dietistenpraktijkwaterland.nl