Meer dan afvallen en dieet
Bel ons: 0299-606143

Wie zijn wij

Hallo, ik ben Monique Dekker

Voordat ik begon aan de opleiding Voeding en Dietetiek heb ik mijn diploma als apothekersassistente behaald. Tijdens deze opleiding werd mij al snel duidelijk dat ik het onderwerp voeding en gezondheid erg interessant vond. De keuze was voor mij dan ook snel gemaakt om na het behalen van mijn diploma te starten met de HBO-opleiding Voeding en Dietetiek.

In 2007 heb ik mijn diploma als diëtist behaald met de afstudeerscriptie ‘Het Sonja Bakker dieet onder de loep’. Na het behalen van mijn diploma heb ik met veel plezier als diëtiste binnen een voedingsadviesbureau in Hilversum gewerkt. In 2010 heb ik de stap genomen om mijn eigen diëtistenpraktijk in Purmerend te starten. Onze kennis up to date houden vinden wij erg belangrijk, daarom volgen wij regelmatig bijscholingen en Post-HBO studies. Zelf heb ik mij verdiept in de Sportdiëtetiek, Voeding en Diabetes, Voeding en Kanker en het FODMAP dieet. Dit jaar zullen wij ons verder bijscholen op het gebied van o.a. overgewicht en gedrag, terugvalpreventie, koolhydraatbeperking bij diabetes en kindervoeding.

Zelf vind ik een gezonde leefstijl erg belangrijk. Je kunt de problemen van alledag veel beter aan als je fit bent en lekker in je vel zit. Uit ervaring weet ik ook dat het in bepaalde situaties niet altijd even makkelijk en vanzelfsprekend is om verantwoorde keuzes te maken. Met het drukke gezinsleven en andere gezelligheid probeer ook ik hier een goede balans tussen te vinden.

 

 

Tessa Spee

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in voeding en gezondheid en hield me hier dan ook veel mee bezig. In 2013 ben ik gestart met de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam en in juni 2017 heb ik mijn diploma als diëtist behaald. Dit heb ik gedaan door middel van een afstudeeronderzoek bij het Diakonessenhuis en een afstudeerstage bij het MC Slotervaart. Ik ben zeer leergierig aangelegd en wil dan ook graag blijven leren op verschillende gebieden van voeding. Dit zal ik gaan doen door verschillende bijscholingen en cursussen te gaan volgen.

Per 1 september 2017 ben ik werkzaam als diëtist bij Diëtistenpraktijk Waterland. Samen met u kijk ik naar welke aanpassingen in de voeding kunnen worden gemaakt om het gewenste resultaat te bereiken. Ik vind het belangrijk dat het advies dat ik geef persoonlijk op u is afgestemd en goed bij u past, samen zullen we naar een gezond eet- en leefpatroon toe werken. Op een coachende wijze zal ik helpen bij het behalen van uw doelen.

Aanmelden voor nieuwsbrief


Twitter

View more tweets

Contact

Praktijkadres hoofdkantoor:
Wilhelminalaan 1
1441EK Purmerend
Telefoon: 0299-606143 of 088-0449000
Website: http://dietistenpraktijkwaterland.nl
E-mail: info@dietistenpraktijkwaterland.nl

Meer informatie op contactpagina.

Vind ons ook op:
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Google Maps