Meer dan afvallen en dieet
Bel ons: 0299-606143

Wie zijn wij

Hallo, ik ben Monique Dekker

Voordat ik begon aan de opleiding Voeding en Dietetiek heb ik mijn diploma als apothekersassistente behaald. Tijdens deze opleiding werd mij al snel duidelijk dat ik het onderwerp voeding en gezondheid erg interessant vond. De keuze was voor mij dan ook snel gemaakt om na het behalen van mijn diploma te starten met de HBO-opleiding Voeding en Dietetiek.

In 2007 heb ik mijn diploma als diëtist behaald met de afstudeerscriptie ‘Het Sonja Bakker dieet onder de loep’. Na het behalen van mijn diploma heb ik met veel plezier als diëtiste binnen een voedingsadviesbureau in Hilversum gewerkt. In 2010 heb ik de stap genomen om mijn eigen diëtistenpraktijk in Purmerend te starten. Onze kennis up to date houden vinden wij erg belangrijk, daarom volgen wij regelmatig bijscholingen en Post-HBO studies. Zelf heb ik mij recent bij laten scholen op het gebied van de Vrouw & Voeding en Emotie-eten.

Zelf vind ik een gezonde leefstijl erg belangrijk. Je kunt de problemen van alledag veel beter aan als je fit bent en lekker in je vel zit. Uit ervaring weet ik ook dat het in bepaalde situaties niet altijd even makkelijk en vanzelfsprekend is om verantwoorde keuzes te maken. Met het drukke gezinsleven en andere gezelligheid probeer ook ik hier een goede balans tussen te vinden.


Tessa Spee

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in voeding en gezondheid en hield me hier dan ook veel mee bezig. In 2013 ben ik gestart met de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam en in juni 2017 heb ik mijn diploma als diëtist behaald. Dit heb ik gedaan door middel van een afstudeeronderzoek bij het Diakonessenhuis en een afstudeerstage bij het MC Slotervaart.

In augustus 2017 ben ik als diëtist bij Diëtistenpraktijk Waterland gaan werken en in de tussentijd heb ik ook een aantal maanden als diëtist op de afdeling bariatrie van het MC Slotervaart gewerkt. Tijdens deze periode heb ik erg veel kennis op kunnen doen over voeding voor en na bariatrische chirurgie en merk ik dat dit veel voordelen heeft voor patiënten die ik binnen Diëtistenpraktijk Waterland begeleid ter voorbereiding op een maagoperatie maar ook in de periode na de ingreep.

Ook heb ik recent de Post- HBO studie Voeding en Diabetes gevolgd waarmee ik veel kennis en ervaring op heb kunnen doen met het ziektebeeld Diabetes.
Ik vind het belangrijk dat het advies dat ik geef persoonlijk op u is afgestemd en goed bij u past, samen zullen we naar een gezond eet- en leefpatroon toe werken. Op een coachende wijze zal ik u helpen bij het behalen van uw doelen.

Aanmelden voor nieuwsbrief


Contact

Beemsterburgwal 18
1441KB Purmerend
Telefoon: 0299-606143
Website: http://dietistenpraktijkwaterland.nl
E-mail: info@dietistenpraktijkwaterland.nl