Ingrediënten:
– 30 gram havermout
– 1 banaan (rijp)
– 1 eetlepel honing
– 1 appel
– 1 eetlepel rozijnen
– 20 gram pecannoten
– 1 theelepel kaneel
Voor 3-4 kleine taartjes
Je kunt voor de bereiding van de taartjes het beste siliconen bakvormpjes gebruiken.
Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Prak de banaan fijn en meng dit met de havermout en honing tot een geheel.
3. Verdeel het mengsel over 4 vormpjes. Als je liever wat grotere taartjes hebt kun je 3 vormpjes gebruiken. Zorg dat de bodem van het vormpje bedenkt is en maak een randje naar boven zodat het als het ware een kuipje wordt. Bak 10 minuten in de oven.
4. Schil ondertussen de appel en snijd in kleine blokjes. Meng de appel met de rozijnen, pecannoten en kaneel.
5. Verdeel het appel-mengsel over de havermout kuipjes en bak nog 10 minuten in de oven.
Eet smakelijk!