Meer dan afvallen en dieet
Bel ons: 0299-606143

Gnocchi met broccoli pesto

Recept voor 2 personen

Ingrediënten:
– 300 gram gnocchi
– 400 gram broccoli
– 2 tenen knoflook
– 40 gram parmezaanse kaas (geraspt)
– 70 gram pijnboompitten

Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
2. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet daarna af.
3. Snijd de broccoli in roosjes en kook in deze 5 minuten.
4. Doe één derde van de broccoli, de teentjes knoflook, de parmezaanse kaas en 40 gram pijnboompitten en een scheut olijfolie in de blender of keukenmachine en maal fijn tot een pesto. Voeg indien gewenst wat peper en zout toe naar smaak.
5. Doe de gnocchi en de broccoli in een ovenschaal, roer de pesto erdoor en verdeel de overige pijnboompitten over de schotel.
6. Zet de schaal ca. 8 minuten in de oven.

*Dit recept is geïnspireerd op een recept van Chickslovefood.

Laat een reactie achter

Contact

Oasestraat 75
1448NR Purmerend
Telefoon: 0653191051
Website: http://dietistenpraktijkwaterland.nl
E-mail: info@dietistenpraktijkwaterland.nl