Voor ca. 10 kleine pannenkoekjes
Ingrediënten:
– 40 gram havermout
– 1 rijpe banaan
– 2 eieren
– 1/2 theelepel kaneel
– Klein scheutje halfvolle melk
– 1 eetlepel olijfolie
Garnering:
– 2 eetlepels diepvriesfruit
Bereiding:
1. Doe de havermout in de blender en maal dit klein totdat je een soort meel hebt.
2. voeg de banaan, de eieren, de kaneel en de melk toe en mix totdat het een glad mengsel wordt.
3. Verwarm de olijfolie in de pan en giet het mengsel in de pan om kleine pannekoekjes te vormen (of zo groot als je zelf wil). Als je belletjes in de pannenkoeken zit komen kun je ze omdraaien en bak je ze nog even kort.
Garnering:
Verwarm 2 eetlepels diepvriesfruit in een pannetje op laag vuur een paar minuten. Het sap dat hieruit vrijkomt kun je als saus gebruiken en over de pannenkoeken heen gieten.