Meer dan afvallen en dieet
Bel ons: 0299-606143

*VOL* Doe mee, ons leefstijlprogramma start binnenkort!

*Aanmelden niet meer mogelijk. Laat uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte over de start van ons volgende leefstijlprogramma *

Start: 29 januari 2018

Dat eeuwige lijnen, diëten en uitstelgedrag ook zo zat? Maak nu een plan van aanpak en meld je aan voor ons vernieuwde en doeltreffende leefstijlprogramma!

Binnenkort zullen wij starten met ons leefstijlprogramma, we hebben ons succesvolle leefstijlprogramma o.a. uitgebreid met twee kookworkshops. Het doel van het leefstijlprogramma is het aanleren van gezonde eetgewoontes en een gezonde levensstijl met voldoende lichaamsbeweging. Met ons 3 maanden durende intensieve programma zullen we ons richten op gedragsverandering zodat diëten in de toekomst niet meer nodig is.

Wat kan je tijdens het leefstijlprogramma van ons verwachten:

  • Individuele intake met de diëtist,
  • persoonlijk voedingsadvies,
  • regelmatige meting van de lichaamssamenstelling (vet,spier,vocht),
  • 5 groepsbijeenkomsten bij de diëtist,
  • 2 kookworkshops,
  • supermarkttour,
  • workshop van psychologe Maren Broekens,
  • 2 wekelijks trainingsprogramma bij Fysiotherapie Bijman en Helsloot en

Wanneer?
Gedurende 3 maanden zal er tweemaal per week op de maandagavond en vrijdagavond gesport worden. Het programma bestaat daarnaast uit 9 voedingsbijeenkomsten/workshops op de maandag- of vrijdagavond voor of na het sporten.

Voor wie?
Iedereen met overgewicht en/of een ongezond eet- en leefpatroon zonder veel fysieke ongemakken. Mensen met diabetes of een eetstoornis bieden wij graag een andere vorm van begeleiding aan en kunnen we helaas niet plaatsen in dit programma. Houd zeker onze website in de gaten want ook voor diabetespatiënten zullen we binnenkort een aangepast leefstijlprogramma aanbieden.

Kosten?
De begeleiding van de diëtist wordt vergoed uit de basisverzekering. Houd er wel rekening mee dat dit uit het eigen risico gaat.
De kosten voor de workshops en 3 maanden sporten bedragen €130,-

Aanmelden of vragen?
Aanmelden kan door te bellen met 088-0449000 of een mail te sturen naar info@dietistenpraktijkwaterland.nl wij nemen dan zo snel mogelijk contact op om de eerste intake en kennismaking te plannen. Neem ook voor vragen gerust contact met ons op.

Laat een reactie achter

Aanmelden voor nieuwsbrief


Contact

Praktijkadres per 1 oktober 2019:
Beemsterburgwal 18
1441KB Purmerend
Telefoon: 0299-606143
Website: http://dietistenpraktijkwaterland.nl
E-mail: info@dietistenpraktijkwaterland.nl

Meer informatie op contactpagina.

Vind ons ook op:
Facebook Twitter LinkedIn YouTube Google Maps