Meer dan afvallen en dieet
Bel ons: 0299-606143

Barbecuetijd: spiesje van aubergine, krieltjes en cherrytomaatjes

Nodig voor 4 spiesjes:

  • 1 aubergine
  • 8 krieltjes in schil
  • 8 cherrytomaatjes
  • zongedroogde tomaatjes
  • verse basilicum
  • peper

Snijd de aubergine in de lengte door in 4 dunne plakken, bestooi deze met wat zout en laat dit 20 minuten intrekken. Kook de krieltjes kort voor totdat ze net niet helemaal gaar zijn. Pureer de gedroogde tomaatjes samen met de verse basilicum en peper (hoeveelheid naar smaak) in een keukenmachine. Dep de plakken aubergine droog en halveer de plakken in de lengte. Bestrijk de plakken aubergine met het tomatenmengsel en rol de plakken stevig op. Rijg de cherrytomaatjes, krieltjes en aubergine aan de spiesen. Laat ze in 10 minuten op de barbecue gaar worden.

Serveer hier een magere knoflooksaus bij van:

  • 150 ml Calvé extra light mayo
  • 100 ml magere yoghurt
  • sers gesneden knoflook, een lepeltje mosterd, zoetstof, peper, bieslook en peterselie

Eet smakelijk!

Laat een reactie achter

Contact

Oasestraat 75
1448NR Purmerend
Telefoon: 0653191051
Website: http://dietistenpraktijkwaterland.nl
E-mail: info@dietistenpraktijkwaterland.nl